Работно време: 08:30 - 18:00
Съб и Нед - Затворено
Адрес: Варна, България
бул. Владислав Варненчик 281
Контакти: +359 0 877 988 228
orenda-plast@abv.bg
Социални мрежи:
Top
Производство на сламки / За нас / Производствен капацитет

Услуги - Производство на сламки

Оренда Пласт ООД произвежда сламки от пластмаса. Ние работим на едро с големи борси и фирми предлагащи пластмасови изделия.

Нашето производство предлага няколко от най-разпространените модели на сламки. Като в каталога ни влизат – прави сламки, сламки с чупеща зона, дебели сламки за фреш, сламки с различни цветове. Също така сламките могат да бъдат с различен диаметър на отвора, както и дължина. Освен стандартно предлаганите масови модели ние поемаме и индивидуални поръчки според желанието на клиента.

Какво представлява производствения капацитет

Капацитет

Производствения капацитет е максималното възможно натоварване на мощностите. Това показва, колко продукция може да направи дадена мощност на едно предприятие. В тази секция ние сме сложили информация, която показва тези капацитети на нашата фирма към този момент. Ако вие се интересувате, от нов партньор и искате да знаете, какви са нашите възможности ние ще ви ги покажем.

Управление и работен процес

Това е важен момент във всяко едно производство. Правилното планиране на производствения процес е от голямо значение. Ние обучаваме добре нашия екип, за да може той да се справя бързо и лесно с възникналите проблеми. Колкото по-малко са проблемите, толкова по високо е производственото ниво.

Добра комуникация и логистика

Важна част от всяко производство са нашите клиенти. Добрата комуникация и добрите партньорски отношения са на първо място за нас. Ние винаги обръщаме максимално внимание на детайлите за всеки един клиент. Стремим се да предлагаме варианти за най-доброто сътрудничество, чрез нашата работа и упоритост. Търсим най-добрите възможности за транспорт на нашите клиенти, както и максимално бързо товарене на Вашите стоки.

Сламки с чупеща дръжка

Производство на сламки с чупеща се зона

Сламки без чупеща дръжка

Производство на сламки без чупеща се зона

Сламки за фреш

Производство на сламки за фреш

Сламки с различни цветове

Производство на сламки с различни цветове

Заетост на мощностите

Заетост на мощностите 0
Опаковане на продукта 0
Качество 0
Възможност за индивидуален размер и цвят 0

Loading

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.